Acum câteva zile vă promiteam că voi continua povestea dobrogeană, completând cu noi file din aventura redescoperirii României.

Şi pentru că ora la care scriu e deja târzie iar copiii cuminţi trebuie să fie în pat, vă voi spune o poveste scurtă depre zmee şi oamenii lor zburători (ştiu că trebuia să fie invers dar aşa sunt poveştile) şi despre cetăţile pierdute ale Dobrogei.

Despre Rezervaţia Măcinului am mai auzit poveşti frumoase şi ştiu că astăzi, în plimbarea prin Dobrogea, nu am reuşit să vedem decât prea puţin. Dar sus pe culmile Măcinului, atât de sus cât ne-au permis maşinile să ajungem (apropo, felicitări şoferilor!) am văzut cu ochii mei un spectacol minunat în care au jucat copii mari şi zmee. În maşina lui, Doru şi Augustin ascunseseră o mare surpiză: fiecare dintre noi a primit un zmeu personalizat, c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.