În prima zi v-am povestit despre zmee şi cetăţi pierdute pe sub bălării. Şi asta pentru că în Dobrogea găseşti la tot pasul urmele vechilor şi înfloritoarelor civilizaţii trecute dar şi dovezile absenţei unei civilizaţii prezente. Mă doare sufletul să fiu atât de dură, însă despre o ţară care nu susţine descoperirea, păstrarea şi promovarea propriului ei trecut nu se poate spune că este evoluată sau civilizată. Avem din fericire o aşezare geografică norocoasă, plină de viaţă, pe care cei pasionaţi de natură au şansa să o descopere. Povestea de astăzi e pentru cei care iubesc cărţile cu poze. Vom lăsa imaginile să vorbească mai mult decât noi, sperând să vă convingem că Dobrogea merită redescoperită.

În cea de a doua zi ne-am împărţit în două:  eu am rămas la Libida, despre care am mai scris şi aici, şi am continuat cu alte cetăţi: Argamum, Eni...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.