Poveste dobrogeană – prefaţă

Ei, drajii mei, cum spuneam eu aicişa, sâmbătă dimineaţa, mult după ce cântase cocoşul şi bătuse clopotul de la giesem, ne-am luat cupilu de-o aripă şi am purces la drum, cu gândul de a face o vizită strămoşilor noştri romani, la cea mai mare cetate dobrogeană: (L)ibida. Habar nu aveam ce zi grozavă ne aştepta aşa că vă invităm să citiţi povestea noastră, să vă delectaţi cu imaginile şi să vă bucuraţi şi voi, că noi tare fericiţi am mai fost!

Şi asta nu este decât prefaţa pentru că povestea va continua sâmbătă, când eu voi ajunge din nou în Dobrogea, în gaşcă mare… atunci să vă ţineţi ce poveşti or ieşi!

Nici acum nu am fost lipsiţi de companie, dimpotrivă, tovarăşii de drum au fost unul şi unul: Bobby, cel vinovat cu ideea expediţiei, Anca, Gabitz şi Oana, Claud...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.