Poveşti din Lumea Mare, pe aripi de muson

Aşa cum vă spuneam acum două săptămâni, ne revedem mai curând ca de obicei, la o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare. Adi Hădean şi Răzvan Marc ne vor onora cu prezenţa şi ne vor povesti despre expediţia Muson, o călătorie de 20 de zile plină de arome noi, pe tărâmuri asiatice, de la Singapore până în Thailanda. Ca şi până acum, ne vom bucura de ospitalitatea Ceainăriei GreenTea, de o degustare de frigărui satay meşteşugite de Adi Hădean şi de multe premii la tombolă, oferite de Books Express şi de organizatori. Accesul la eveniment va fi posibil numai pe baza rezervării şi achitării taxei de participare. Atenţie locurile sunt limitate, vom anunţa printr-un comentariu atunci când s-au ocupat.

Detalii mai jos:

CÂND

Sâmbătă, 2 octombrie, ora 12:30

LOC

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

INVITATI

Adi Hădean, cunoscut bucătar şi pasionat călător, ne dă gata cu reţetele sale în fiecare zi

Răzvan Marc, călător ce ne încântă în fiecare miercuri cu emisiunile salede la emisiunea Bazar, pe TVR2


CINE ŞI CUM PARTICIPĂ

Numărul maxim de locuri disponibile este pentru 40 de persoane, care se vor acorda în ordinea înscrierii. Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment, printr-un comentariu la acest articol sau pe mail, la noutati (at) lumeamare (punct) ro.

BILET INTRARE

Taxa de participare este de 20 lei / persoană.

PREMII ÎN TOMBOLĂ

Participarea la tombolă se va face pe baza tichetului pe care il veţi primi la intrare, în urma achitării taxei. Veţi putea câştiga unul dintre premiile următoare:

Books Express ne pune la dispoziţie următoarele cărţi în limba engleză

Invitaţii noştri vor dărui 10 fotografii tablou din călătorie, printate la dimensiunea de 30×40 cm

Iar LumeaMare va pune la bătaie 5 reviste, primul număr, aniversar.

Vă aşteptăm cu drag, abia aştept să ne revedem la Poveşti din Lumea Mare, pe aripi de Muson!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.