Impresii după muson

Nu vă speriaţi, nu a trecut musonul prin LumeaMare ci doar a şaptea ediţie a Poveştilor din LumeaMare. O ediţie la care ne-a cam plouat, pe bune, ... doar că în gură! :D Oricum eram pregătiţi pentru asta, doar am urmărit cu toţii expediţia Muson şi ştiam cu cine avem de-a face: Adi Hădean şi Răzvan Marc.

Ei au fost invitaţii noştri şi ei ne-au povestit despre incursiunea lor culinară (şi nu numai) pe tărâmuri asiatice, de la Singapore până în Thailanda.

Adi Hădean ne-a încântat cu satay (frigărui din carne de pui marinată în zeamă de lime, pastă de curry şi ghimbir) cu sos de arahide şi ananas, iar poveştile au curs în tandem între Adi şi Răzvan, cu impresii interesante şi secvenţe amuzante. Mă bucur să văd că la fiecare ediţie reuşim să râdem, frumuseţea călătoriilor constă şi în felul în care ne amintim,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.