Grand Trunk Road, o carte de bucate istorică

"Look! Brahmins and chumars, bankers and tinkers, barbers and bunnias, pilgrims - and potters - all the world going and coming. It is to me as a river from which I am withdrawn like a log after a flood. And truly the Grand Trunk Road is a wonderful spectacle. It runs straight, bearing without crowding India's traffic for fifteen hundred miles - such a river of life as nowhere else exists in the world." - Rudyard Kipling, 1901.

Astăzi am de gând să vă povestesc despre o altfel de carte de bucate sau o altfel de carte de istorie sau poate chiar un altfel de album de călătorie. Nu este vorba despre trei cărţi ci despre una singură, căreia i-aş face o mare nedreptate dacă aş încadra-o în doar una din categoriile de mai sus. Denumirea ei completă este: FOOD PATH - CUISINE ALONG THE GRAND TRUNK ROAD FROM KABUL TO KULATA.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.