Poveşti din LumeaMare 12 – impresii

Sper că voi aţi avut parte de un weekend cu mai puţine peripeţii ca mine, un weekend în care mi-am dat seama, din nou, cât de legaţi suntem de anumite invenţii tehnice cum ar fi electricitatea! Cei care au participat la cea de a douăsprezecea ediţie a Poveştilor din LumeaMare ştiu foarte bine despre ce vorbesc, iar ca soarta să îşi râdă în continuare de mine, am avut aceleaşi probleme şi acasă, de unde vine şi întârzirea în publicarea acestui articol.

Să trecem însă peste neajunsurile unui oraş ce are clar probleme pe partea de electricitate (şi nu numai!) şi să ne întoarcem cu gândul la poveştile de călătorie pentru care ne întâlnim din când în când. L-am ascultat aşadar pe Ionuţ povestind despre locurile frumoase din apropierea oraşului Bristol, despre drumuri înguste şi verzi sau poduri, despre numeroasele festivaluri care au loc în fiecare oraş, oricât de mic. Era să ajungem şi la castele dar a pi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.