Poveşti din LumeaMare 12 – impresii

Poveşti din LumeaMare 12 – impresii

Sper că voi aţi avut parte de un weekend cu mai puţine peripeţii ca mine, un weekend în care mi-am dat seama, din nou, cât de legaţi suntem de anumite invenţii tehnice cum ar fi electricitatea! Cei care au participat la cea de a douăsprezecea ediţie a Poveştilor din LumeaMare ştiu foarte bine despre ce vorbesc, iar ca soarta să îşi râdă în continuare de mine, am avut aceleaşi probleme şi acasă, de unde vine şi întârzirea în publicarea acestui articol.

Să trecem însă peste neajunsurile unui oraş ce are clar probleme pe partea de electricitate (şi nu numai!) şi să ne întoarcem cu gândul la poveştile de călătorie pentru care ne întâlnim din când în când. L-am ascultat aşadar pe Ionuţ povestind despre locurile frumoase din apropierea oraşului Bristol, despre drumuri înguste şi verzi sau poduri, despre numeroasele festivaluri care au loc în fiecare oraş, oricât de mic. Era să ajungem şi la castele dar a picat curentul! Motiv pentru care am strâns rândurile şi ne-am aşezat lângă Vera pentru a o asculta cum povesteşte cu sinceritate şi umor despre sentimentele sale la prima întâlnire cu Egiptul. Şi când suspinam mai tare că nu putem vedea mai bine culorile minunate ale deşertului s-a întors şi curentul la poveşti, aşa că totul s-a terminat în cele din urmă cu bine. Am trecut odată cu Vera prin stările ei de nesiguranţă, pentru a deveni apoi din ce în ce mai siguri şi mai atraşi de dorinţa de a revedea Egiptul. Sper că şi ceilalţi participanţi au simţit la fel!

Vom încerca să postăm cât de curând şi ceva filmuleţe de la eveniment, aşa că nu voi lungi povestea mai mult de atât.

Am avut bineînţeles şi premii pentru povestitori de la Ceainăria GreenTea şi o tombolă pentru toţi participanţii în care s-au câştigat 4 rucsaci de oraş de la LAMONZA şi 6 vouchere valorice de 40 de lei de la BOOKS EXPRESS.

Iar EPSON ROMÂNIA ne-a pus la dispoziţie proiectorul şi ecranul pe care am putut vedea mai bine ca oricând imaginile povestitorilor (atât cât ne-a permis electricitatea, care nu a ţinut cu noi prea mult, se pare!).

Una peste alta sperăm că v-aţi simţit bine şi vă mulţumim pentru că aţi fost îngăduitori cu problemele apărute. Din acest motiv participanţii la această ediţie vor avea o reducere specială la următoarea întâlnire, vă vom anunţa şi personal.

Şi nu uitaţi că cei abonaţi la newsletter primesc primii invitaţii la evenimente!

O săptămână frumoasă tuturor şi ne revedem în curând!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.