Seară cu vin, brânzeturi şi ciocolată

Joi seară am întâlnit brânzeturile franţuzeşti alături de vinurile chiliene de la San Pedro sau mai bine zis Chile meets France. Şi chiar s-au întâlnit într-un început fericit pentru un mariaj, zic eu. Dar hai să vedem ce am facut acolo, adică la Boutique du Pain.

De bun-venit am degustat un roze plin, fructuos care ne-a mai luat gândul de la vremea "plăcută" de afară. A fost sigurul vin servit la temperatura optimă, următoarele apucând să se încălzească, din păcate... Dar nu am insistat foarte mult pentru că Chardonnay-ul aştepta cuminte să fie descoperit. Aşa cum a fost toată seara, am comparat vinuri din două game: Castillo de Molina şi 35 South Reserve. Câştigătorul meu este Chardonnay-ul Castillo de Molina, un vin cu aromă intensă de fructe, proaspăt şi  complex în acelaşi timp.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.