Biblioteca virtuală de seară – 6

Biblioteca virtuală de seară – 6

Ce am mai citit astăzi:

– Pe Descoperă.ro: Marile legende ale Europei în 7 destinaţii turistice de azi (locuri în care legendele se împletesc cu istoria, fantezia cu realitatea)

– Doru Panaitescu ne lansează o invitaţie la o listă a cuvintelor care nu există în Dex. Şi ne dă şi câteva exemple. Eu nu cred că am ghicit ce înseamnă dar o sa urmăresc…

– Cum mai spuneam acum câteva seri, Adi Hădean e plecat să ne reprezinte în Franţa. Şi ne omoară de acolo cu poveşti cu stridii, trufe… Nu citiţi! 😀

– Mai bine răbdaţi şi admiraţi Capela Sixtină pe toate părţile ei.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.