Spune-ne Micule Prinţ, a mâncat oaia trandafirul?

Impresii de la spectacolul Micul Prinţ, la Teatrul Odeon

În primul rând trebuie să vă spun că actul de a monta într-o piesă de o oră aceasta minunată carte este pentru mine o dovadă de curaj. A lua apoi un copil şi a-l lăsa în tot acest timp pe scenă, în faţa publicului, este din nou o dovadă de încredere şi curaj. Aşa că, înainte să mergeţi la spectacol, lăsaţi în urmă prejudecăţile, uitaţi felul în care v-aţi imaginat voi toată povestea şi primiţi din nou, cu sufletul deschis, simplele şi minunatele lecţii de copilărie pentru oamenii mari şi ciudaţi ce aţi devenit.

Alexandru China Birta, cel care îl întruchipează atât de frumos pe Micul Prinţ şi pe care îl cunoaştem şi în afara scenei (cred că ştie toată lumea deja că este băiatul lui Cristi China, zis Chinezu), are o sarcină grea pe care şi-o îndeplineşte cu o naturaleţe de toat...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.