Rezumatul săptămânii 14-20 martie

Rezumatul săptămânii 14-20 martie

Se vede că avem chef de ducă prin Lumea Mare, săptămâna trecută am cam umblat cu gândul prin zone diverse, am gustat lucruri interesante şi am sfârşit în lumea frumoasă a copilăriei. Mai jos găsiţi selecţia celor mai importante titluri:

Impresii şi jurnale

Geneva? Scump domnule, dincolo era mai ieftin!

Zece zile la Roma – ziua 3 partea 1 şi ziua 3 partea 2

Vancouver: oraşul ude munţii întâlnesc oceanul

Andaluzia din trei mutări – buget de călătorie

.

Culinare

Bucate delicioase şi vinuri bune

Seară cu vin, brânzeturi şi ciocolată

Teatru

Spune-ne Micule Prinţ, a mâncat oaia trandafirul?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.