Poveşti din LumeaMare 13 – impresii

Trebuie să vă spun că, în ciuda faptului că a trecut mai mult de un an de când organizăm aceste evenimente, tot mai am emoţii şi trac de fiecare dată. Şi nu vă ascund că cifra asta, deşi nu sunt deloc superstiţioasă, m-a făcut să am câteva emoţii în plus. Dincolo de toate preudo-problemele mele personale, un ghinion tot am avut: la începutul zilei blitz-ul lui Alex a suferit o... cădere nervoasă (sau de lampă, în termeni tehnici) şi de aceea nu am reuşit să facem prea multe fotografii.

De data aceasta ne-am întâlnit să povestim despre China, cu Cătălin Nenciu şi despre excursii foto interesante şi Himalaya cu Mihai Moiceanu. Mi-ar fi greu, ca de obicei, să spun în câteva cuvinte câte lucruri interesante am aflat. Am avut ocazia, datorită lui Cătălin, să revedem imagini frumoase din Beijing sau Shanghai dar şi câteva cadre inedite de la Expoziţia Mondială World Expo 2010. Mihai Moicean...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.