Cazare la Roma

Am primit tot mai des, în ultima vreme, întrebări legate de cazarea în Roma. Cum noi am fost doar o dată acolo şi am stat într-un singur loc, ne este greu să spunem ce alte variante ar mai fi la fel de bune. Dar mă voi strădui să pun cap la cap câteva sfaturi legate de rezervări în general şi în particular câteva recomandări de cazare în Roma, primite de la prieteni, sperând să vă fie de folos!

Primul sfat pe care îl am este să vă faceţi rezervarea cu cât mai mult timp înainte pentru a găsi ceva cu adevărat bun, atât din punct de vedere al condiţiilor cât şi din punct de vedere al preţului. Lucru valabil pentru orice mare oraş al Europei şi mai ales pentru sezon (deşi noi am găsit greu chiar şi în aşa zisul extra-sezon!). Folosiţi un site de rezervări gen booking - o facilitate de apreciat este faptul că anumite locaţii îţi permit să anulezi fără nicio taxă de penaliz...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.