Zece zile la Roma (1)

Ziua 1 – prima parte, am ajuns la Roma

În Bucureşti e frig, tocmai a nins. Nu-mi vine să cred că trebuie să mă trezesc cu noaptea în cap dar asta e ca un laitmotiv, de fiecare dată când plecăm într-o călătorie ne trezim când toată lumea încă doarme. „Bine, bine, dar cine va fi în Roma la prima oră?” apare şi gândul salvator care mă aruncă, fără milă şi amânare, jos din pat. Nici măcar o ultimă dorinţă sau un vis în plus nu mă mai lasă să am!

Plecăm cu bagaj puţin de data aceasta. În zgârcenia noastră am hotărât să nu plătim bagaj de cală. Dacă e low cost aşa să fie până la capăt, mai bine îmi iau îngheţată de banii ăia, mi-am spus eu cercetând prognozele optimiste, cu soare şi temperaturi primăvăratice de la Roma. Şi uite aşa am reuşit să fim mai cumpăta...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.