Thassos: o încălzire bună după hibernare

Amintiri şi impresii în frânturi din insula Thassos

Se ştie că pentru un motociclist sezon înseamnă perioada în care poate circula cât de cât confortabil pe două roţi. Ştiu că sunt persoane care nu îşi abandonează pasiunea nici pe timpul iernii însă nu am întâlnit pe nimeni până acum care să declare că e o încântare să mergi la câteva grade sub zero! Venirea primăverii este aşadar cea mai bună veste. Încep să se facă planuri, să se deseneze trasee, să se evadeze din România, alegând mai degrabă direcţia sud, unde vremea este oricum mai blândă... pe măsură ce te apropii de Grecia.

Am ajuns în Thassos la final de aprilie şi început de mai, în anul 2008. De aceea amintirile mele sunt în frânturi şi nu mă simt capabilă să vă dau informaţii actuale, precise şi exacte, pentru că acestea au fost primele ce mi-au zburat din minte. Am să vă povestesc despre Tha...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.