Poveşti din LumeaMare 14 – impresii

Aş începe relatarea cu o remarcă ce mi-a rămas în suflet. Doamna Sandina Vasile (care a venit de la Constanţa special pentru noi şi pe care ne-am bucurat să o cunoaştem) a comparat poveştile auzite la eveniment cu o emisiune la National Geographic. Ce putea fi mai măgulitor?

De fapt nici nu poate fi altfel când ai invitaţi oameni care au curajul să plece singuri prin lume şi să înfrunte condiţii nu grele ci foarte grele!

Alexandra Oancea ne-a încântat cu imagini foarte frumoase din periplul ei prin Europa, unde a fost singură pe motor şi unde, deşi ai spune că nu e greu să te descurci, a avut parte de momentele ei de emoţie şi aventură.

Povestea lui Alin Totorean e aproape imposibil de rezumat în câteva cuvinte, aşa că vom face tot posibilul să vă oferim cât de curând o selecţie din materialul...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.