La drum cu Brad Florescu, pentru Alin Totorean

Despre boala de care suferă Alin v-am mai scris aici. Aţi avut ocazia să îi întâlniţi la Poveşti din LumeaMare atât pe Alin cât şi pe Brad Florescu.

Pentru că Alin are în continuare nevoie de ajutor pentru a învinge pâna la capăt pericolul bolii, pentru că Brad are o idee prin care aţi putea face ceva, susţinem şi noi atât cât putem iniţiativa, invintându-vă să citiţi Trei roţi pentru o viaţă.

Sunt alături de Brad care scrie: “Aş vrea să-l văd din nou pe Alin săltându-şi rucsacul în spinare şi tropăind solitar prin cele mai vitrege locuri ale planetei.  Dar pentru ca asta să se întâmple, va trebui să pornim şi noi la drum. Uite ce-ţi propun:

În jur de 20 martie, încep al doilea segment al proiectului Thailander, călare pe Unirea, motoreta cu ataş. Tura va acoperi 12 provincii din centrul şi nord-vestul Thailandei. Cam 4000 de kilometri.  Estimez că o să public 35-40 de articole pe parcursul a 6 săptămâni. Aş vrea să te urc virtual în ataşul Unirii şi, împreună să-l ajutăm pe Alin să meargă mai departe.

Ce îţi ofer: Îţi dedic un post pe Thailander.

Mai multe detalii aici.

Mulţumesc!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.