Leapşă cu o carte

Leapşă cu o carte

„Atunci când oferi o carte cuiva, îi oferi o lume întreagă” – zice tovarăşul Chinezu şi are mare dreptate. Şi ne invită la o leapşă pe care chiar nu o putem refuza şi pe care sper să o vedem şi noi dată mai departe.

Trebuie mai întâi să alegem o persoană căreia să îi oferim o carte din biblioteca noastră. În cazul nostru această persoană va fi Adi Hădean. Cartea pe care o propunem este 54+1/24, scrisă minunat de Bogdan Teodorescu. Dacă Adi a citit-o deja putem să găsim altă variantă.

Şi cum ne-ar plăcea să vedem gestul dat mai departe invităm şi noi câţiva prieteni să preia leapşa şi să ducă gestul mai departe: Ioana (pentru că e pasionată de cărţi), Cezar Dumitru (pentru că ştiu ce are prin bibliotecă! Nu va putea răspunde imediat dar o va face imediat ce va fi posibil, sunt convinsă), Anca Argeşiu (care iubeşte şi ea la fel de mult ca noi călătoriile şi frumosul din lume), Travelbadgers (la fel de pasionaţi de evadări prin lume) şi Webcultura (din motive lesne de înţeles).

Mulţumim şi abia aşteptăm să vă vedem în acţiune! Nu uitaţi că în toată povestea asta cel mai important lucru este să dăruiţi o carte!

Şi dacă vă place ideea puteţi să o preluaţi, chiar dacă nu v-am nominalizat aici! Chiar m-aş bucura sa o faceţi!

PS: apropo de cărţi electronice vs. cărţi printate, se anunţă un eveniment interesant: Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011. Mergeţi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.