Leapşă cu o carte

"Atunci când oferi o carte cuiva, îi oferi o lume întreagă" - zice tovarăşul Chinezu şi are mare dreptate. Şi ne invită la o leapşă pe care chiar nu o putem refuza şi pe care sper să o vedem şi noi dată mai departe.

Trebuie mai întâi să alegem o persoană căreia să îi oferim o carte din biblioteca noastră. În cazul nostru această persoană va fi Adi Hădean. Cartea pe care o propunem este 54+1/24, scrisă minunat de Bogdan Teodorescu. Dacă Adi a citit-o deja putem să găsim altă variantă.

Şi cum ne-ar plăcea să vedem gestul dat mai departe invităm şi noi câţiva prieteni să preia leapşa şi să ducă gestul mai departe: Ioana (pentru că e pasionată de cărţi), Cezar Dumitru (pentru că ştiu ce are prin bibliotecă! Nu va putea răspunde imediat dar o va face imediat ce va fi posibil, sunt convinsă), Anc...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.