Ştiam eu! ŞTIAM EU că lumea asta mare prin care călătorim ne arată viaţa în maxima ei frumuseţe, că ne aduce mai aproape poveşti pe care merită să le auzim ca şi poveşti în care merită să intrăm, în care trebuie să jucăm un rol.

Acum să vă spun ce nu ştiam. Până să găsesc cartea despre care voi vorbi, nu ştiam cine este Bogdan Teodorescu. Ruşine mie, aşa de întâmplă când nu te uiţi la TV, scapi de toate relele dar ai şi mai puţine şanse să auzi bunele. Dacă mai sunt şi alţi ignoranţi ca mine pe aici, ţin să vă spun că Bogdan Teororescu a publicat peste 1500 de articole în presă, a realizat peste 750 de emisiuni de radio şi televiziune, este doctor în comunicare şi profesor, a avut diverse funcţii importante pe care nu le voi mai detalia, a publicat romane sau poezie şi a scris cartea despre care vă voi povesti eu acum. Am aflat cine este acest scriitor odată cu volumul 54+1/24. Adică ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.