Două vinuri bune la îndemână

E greu să găseşti un vin cu adevărat bun la un preţ mic, iar dacă ştii cât de puţin din tainele fabricaţiei reuşeşti să înţelegi şi de ce. Bineînţeles că rafturile de la supermarketuri sunt pline de pseudo-vinuri sub 10 lei şi, mai rău de atât, uneori ne trezim că cercetăm un astfel de raft plin de variante, mai ieftine sau mai scumpe, şi nu reuşim să găsim ceva de calitate. De aceea ne-am gândit să îţi facem două recomandări, două vinuri accesibile pe care le-am descoperit şi care nu te fac de ruşine, în caz că organizezi o petrecere  sau ai nevoie de un cadou chiar înainte de a-ţi intra leafa pe card. Nemaivorbind că vine Paştele..

1. Primul este Maiastru de la Crama Oprisor. Ne-a fost recomandat de un domn pe care nu îl cunoşteam, într-un simplu hypermarket. Nu am regretat. Am găsit un vin de o calitate peste medie, catifelat, plăcut la băut, fără pretenţii exagerate şi fără neplăceri. E disponibil...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.