Bucate delicioase şi vinuri bune

Weekend-ul acesta a fost plin cu de toate: am mâncat bine, am degustat vinuri bune, am fost în parc, la teatru şi la concert. Am început de vineri seara, cu o masa bună pe care am luat-o Kopel's. Într-o atmosferă liniştită şi prietenoasă, avându-l pe Viorel Copolovici drept gazdă am petrecut o seară cu bucate bune: cârnaţi picanţi de mistreţ cu urs şi risoto cu creveţi şi ghimbir (nu mai ştiu dacă aşa se chemau, oricum combinaţia a fost genială iar creveţii proaspeţi şi decorticaţi atât cât trebuie ca să nu trebuiască să te murdăreşti pe degete!). De poftă şi mirosuri fine am uitat să fotografiez bunătăţile puse pe masă aşa că m-am dezmeticit de-abia la desert, înainte de a ne înfinge colţii în faimosul cheesecake. LumeaMică a poftit un papanaş, dar sfârşit prin a mânca cheeeeeeesecake.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.