Video: Poveşti din LumeaMare 14 (1)

Video: Poveşti din LumeaMare 14 (1)

L-am auzit pe Alin Totorean povestind despre incursiunile sale în deşet, în Chile şi Australia, la Poveşti din LumeaMare ediţia 14. Am încercat să alegem câteva secvenţe şi să le reunim într-un filmuleţ. Vom adăuga cât de curând şi partea a doua. Ne pare rau că filmarea nu este mai bună, am păstrat o lumină redusă în sală pentru proiecţie şi nici nu am putut sta lipiţi de cameră, pentru că am vrut şi noi să ascultăm 🙂 Cel mai mult contează totuşi ceea ce povesteşte Alin…

Începem cu Atacama:

Vezi si partea a doua aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.