Rezumatul săptămânii 9-15 mai

După surpriza pe care mi-a făcut-o Alina cu rezumatul săptămânii trecute, aproape că îmi pare rău că nu pot fi şi eu la fel de creativă. Şi când mă gândesc la câte am făcut săptămâna trecută mai cred şi că aş putea scrie o carte, nu un rezumat. Mă voi limita însă la ce este deja scris şi vă voi atrage atenţia asupra celor mai interesante subiecte din ultimele 7 zile:

Am avut mai întâi o invitaţie la Paris, de la Alina. Fără griji şi fără bani... sau aproape fără bani. Citiţi şi aflaţi cum! Şi odată ce aţi ajuns acolo, aflaţi şi cine este doamna de fier şi cum puteţi să urcaţi fără să staţi la renumita coadă.

În continuarea articolelor Ioanei despre muzeele jucăriilor, ne-a plimbat şi Ghiocel(a), cu suflet de copil, prin Rijkmuseum.

Şi pentru că eu nu am fost la Noaptea Muzeelor,...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.