Rezumatul săptămânii 9-15 mai

Rezumatul săptămânii 9-15 mai

După surpriza pe care mi-a făcut-o Alina cu rezumatul săptămânii trecute, aproape că îmi pare rău că nu pot fi şi eu la fel de creativă. Şi când mă gândesc la câte am făcut săptămâna trecută mai cred şi că aş putea scrie o carte, nu un rezumat. Mă voi limita însă la ce este deja scris şi vă voi atrage atenţia asupra celor mai interesante subiecte din ultimele 7 zile:

Am avut mai întâi o invitaţie la Paris, de la Alina. Fără griji şi fără bani… sau aproape fără bani. Citiţi şi aflaţi cum! Şi odată ce aţi ajuns acolo, aflaţi şi cine este doamna de fier şi cum puteţi să urcaţi fără să staţi la renumita coadă.

În continuarea articolelor Ioanei despre muzeele jucăriilor, ne-a plimbat şi Ghiocel(a), cu suflet de copil, prin Rijkmuseum.

Şi pentru că eu nu am fost la Noaptea Muzeelor, vă întreb pe voi dacă v-a convins articolul Alinei şi cum a fost?

Cât noi am stat şi ne-am gândit dacă să mergem sau nu la muzee, Octavia a mai umblat puţin prin România şi a mai descoperit ceva: o legendă şi o ruină.

Iar eu m-am pierdut (nu chiar, dar nu mi-ar fi displăcut!) prin Egipt, de unde am transmis două poveşti către Chinezu, una despre Cairo şi alta despre piramide şi cămile. Iar vouă v-am arătat poze şi o filmare din adancurile Mării Roşii.

Mult mai multe poveşti din Egipt vor urma în zilele următoare! Promit!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.