Rezumatul săptămânii 9-15 mai

Rezumatul săptămânii 9-15 mai

După surpriza pe care mi-a făcut-o Alina cu rezumatul săptămânii trecute, aproape că îmi pare rău că nu pot fi şi eu la fel de creativă. Şi când mă gândesc la câte am făcut săptămâna trecută mai cred şi că aş putea scrie o carte, nu un rezumat. Mă voi limita însă la ce este deja scris şi vă voi atrage atenţia asupra celor mai interesante subiecte din ultimele 7 zile:

Am avut mai întâi o invitaţie la Paris, de la Alina. Fără griji şi fără bani… sau aproape fără bani. Citiţi şi aflaţi cum! Şi odată ce aţi ajuns acolo, aflaţi şi cine este doamna de fier şi cum puteţi să urcaţi fără să staţi la renumita coadă.

În continuarea articolelor Ioanei despre muzeele jucăriilor, ne-a plimbat şi Ghiocel(a), cu suflet de copil, prin Rijkmuseum.

Şi pentru că eu nu am fost la Noaptea Muzeelor, vă întreb pe voi dacă v-a convins articolul Alinei şi cum a fost?

Cât noi am stat şi ne-am gândit dacă să mergem sau nu la muzee, Octavia a mai umblat puţin prin România şi a mai descoperit ceva: o legendă şi o ruină.

Iar eu m-am pierdut (nu chiar, dar nu mi-ar fi displăcut!) prin Egipt, de unde am transmis două poveşti către Chinezu, una despre Cairo şi alta despre piramide şi cămile. Iar vouă v-am arătat poze şi o filmare din adancurile Mării Roşii.

Mult mai multe poveşti din Egipt vor urma în zilele următoare! Promit!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.