Tu ce vei schimba săptămâna aceasta?

În timp ce redactam rezumatul şi scrisoarea pentru newsletter, mi-am dat seama că ceea ce încercăm noi, de cele mai multe ori, prin poveştile noastre de călătorie, prin oamenii pe care îi admirăm sau prin exemplele care le dăm, este să amintim cititorilor noştri că lumea este frumoasă, că mentalităţile se pot schimba şi că prejudecăţile trebuie depăşite. Chiar dacă nu suntem foarte buni la acţiune şi poate că nu o să ne vedeţi ieşind în stradă cu pancarde ;-), încercăm să aducem o schimbare în plan mental, pentru că acolo trebuie să se întâmple lucrurile, în primul rând. Nu ştiu cât reuşim, sperăm că am inspirat măcar câţiva oameni şi nu vrem să ne lăudăm cu asta, voi sunteţi cei care ne puteţi spune dacă aşa este sau nu.

Dar nici măcar asta nu vreau să spun cu acest articol, nu caut laude, mai degrabă vreau să vă întreb pe voi: v-aţi trezit vreodată luni de dimineaţa cu dorinţa de a schimba c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.