Tu ce vei schimba săptămâna aceasta?

În timp ce redactam rezumatul şi scrisoarea pentru newsletter, mi-am dat seama că ceea ce încercăm noi, de cele mai multe ori, prin poveştile noastre de călătorie, prin oamenii pe care îi admirăm sau prin exemplele care le dăm, este să amintim cititorilor noştri că lumea este frumoasă, că mentalităţile se pot schimba şi că prejudecăţile trebuie depăşite. Chiar dacă nu suntem foarte buni la acţiune şi poate că nu o să ne vedeţi ieşind în stradă cu pancarde ;-), încercăm să aducem o schimbare în plan mental, pentru că acolo trebuie să se întâmple lucrurile, în primul rând. Nu ştiu cât reuşim, sperăm că am inspirat măcar câţiva oameni şi nu vrem să ne lăudăm cu asta, voi sunteţi cei care ne puteţi spune dacă aşa este sau nu.

Dar nici măcar asta nu vreau să spun cu acest articol, nu caut laude, mai degrabă vreau să vă întreb pe voi: v-aţi trezit vreodată luni de dimineaţa cu dorinţa de a schimba ceva în viaţa voastră, în felul vostru de a gândi? V-aţi propus vreodată ca “de astăzi”, sau “de săptămâna aceasta”, să aduceţi o schimbare în viaţa celor din jurul vostru? Şi aţi făcut-o sau sunteţi gata să o faceţi? Sau să împărtăşiţi asta cu noi?

Petru mine personal zilele care urmează sunt o provocare. Cum bunicii au plecat la război iar eu am rămas cam singură pe plantaţie, mamă şi blogger full time – plus ce mai fac eu în restul timpului pe care nu îl am :-), teoretic ar fi trebuit să mă apuce disperarea. În schimb ştiu ca această încercare, de a comprima totul şi de a deveni un fel de superwoman pentru următoarele aproximativ 40 de zile, mă va determina să fac nişte schimbări. LumeaMică va fi cu siguranţă cea mai fericită, pentru că va profita şi mai mult de timpul pe care voi fi nevoită să i-l acord. Şi nu îmi pare rău. Dar exemplul meu nu este cel mai elocvent ca răspuns la întrebarea de mai sus aşa că vă aştept pe voi cu răspunsuri..

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.