Rezumatul săptămânii 16-22 mai

Rezumatul săptămânii 16-22 mai

Ne-am întors din Egipt, pe când plecăm înapoi? – cam aşa a început săptămâna la noi, cu gustul acela dulce-amar al întoarcerii dintr-o călătorie reuşită, un gust pe care îl încerc de fiecare dată şi nu am găsit încă antidot împotriva lui. Şi nici nu ştiu dacă vreau! Vă mai amintiţi de senzaţia aceea de gol la întoarcerea din tabere? Eu da…

Şi ca să ne aducem aminte de Egipt, am început poveştile cu un detaliu care ne-a impresionat foarte mult şi anume un dans. Nu este vorba de dansul din buric, deşi am avut parte din plin de aşa ceva. Este mai degrabă vorba de Tanura, un dans între pământ şi cer.

Am aflat apoi că nici Ina nu se simte prea bine şi se plânge de Dor de vară, dor de ducă. Norocul nostru că o face cu binecunoscutul ei umor! 🙂

Cu Ghiocel(a) am tras o Scurtă tropăială în Luxemburg şi n-a fost rău, ne-a plăcut. După care a trebuit să ne luăm la revedere de la ea, când ne-a anunţat că Bunicii pleacă la război. Ne-am înclinat şi le-am urat drum bun!

Săptămâna trecută a fost încărcată în emoţii negative legate de caii din România. Alina a pus mult suflet în dorinţa ei de a trezi pe cei care ar putea face ceva, după care a tras concluzia că e un fel de Lupul moralist. Şi totuşi, eu cred ca eforturile ei au ajutat, măcar puţin!

Ca să vă scot totuşi din emoţii negative vă invit să revedeţi si superbele exemplare din Eseul foto: cai frumoşi din România

În final vă amintesc şi despre o întrebare importantă: Alergi pentru un copac? Dacă da poate ne vedem pe 29…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.