Cu zâmbet despre ţara zâmbetului

Există tot felul de clişee în definirea ţărilor sau oraşelor, mai frumoase sau mai seci, mai poetice sau pur şi simplu descriptive, majoritatea ajungând să te enerveze în timp, prin repetiţie: Paris - oraşul luminilor, New York - oraşul care nu doarme niciodată, Japonia - ţara soarelui răsare, Norvegia - ţara fiordurilor... Şi bineînţeles, subiectul ultimei ediţii de Poveşti din LumeaMare, Thailanda, ţara zâmbetului.

Nu am fost în Thailanda până acum şi nu pot să ştiu, dar cred pe cuvânt pe toţi cei care mi-au spus că acolo toată lumea e un zâmbet, chiar şi în cele mai grele situaţii (vezi inundaţiile din ultima vreme şi oamenii zâmbind la fotografi, aşa cum ne-a arătat Ana-Maria Caia în prezentarea ei). Şi tot un zâmbet am fost şi eu pe parcursul celor trei ore petrecute alături de invitaţii noştri sâmbăta aceasta.

Prietena noastră Anca

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.