Declaraţia de fericire (2)

Pentru cine n-a prins declaraţia de ieri, vă spun pe scurt că mi-am propus să împărtăşesc cu voi, zilnic, un singur lucru care m-a făcut fericită în ziua anterioară (şi nu e uşor să aleg doar unul, dar voi face tot posibilul!)

Ieri am fost cu LumeaMică la cumpărat de jucării. Rareori am ieşit în oraş exclusiv în acest scop. Deseori ne certam pentru că nu ne propuneam să cumpărăm jucării iar copilul, ca toţi copiii din lumea asta mare, se îndrăgostea de a suta păpuşă din viaţa ei şi nu mai putea să o pună înapoi pe raft. Ei bine, ieri am plecat de acasă cu scopul de a cumpăra o jucărie sau două şi cu un buget dat. Totul a mers minunat. Am petrecut cam o oră jumătate printre rafturile pline deja cu jucării (se vede că vine Moşu), m-am bucurat de toate prostiile pe care mi le arăta entuziasmată cea mică şi nu am avut nici cel mai mic stres. Fata şi-a respectat bugetul, a luat greu o deci...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.