Declaraţia de fericire (2)

Declaraţia de fericire (2)

Pentru cine n-a prins declaraţia de ieri, vă spun pe scurt că mi-am propus să împărtăşesc cu voi, zilnic, un singur lucru care m-a făcut fericită în ziua anterioară (şi nu e uşor să aleg doar unul, dar voi face tot posibilul!)

Ieri am fost cu LumeaMică la cumpărat de jucării. Rareori am ieşit în oraş exclusiv în acest scop. Deseori ne certam pentru că nu ne propuneam să cumpărăm jucării iar copilul, ca toţi copiii din lumea asta mare, se îndrăgostea de a suta păpuşă din viaţa ei şi nu mai putea să o pună înapoi pe raft. Ei bine, ieri am plecat de acasă cu scopul de a cumpăra o jucărie sau două şi cu un buget dat. Totul a mers minunat. Am petrecut cam o oră jumătate printre rafturile pline deja cu jucării (se vede că vine Moşu), m-am bucurat de toate prostiile pe care mi le arăta entuziasmată cea mică şi nu am avut nici cel mai mic stres. Fata şi-a respectat bugetul, a luat greu o decizie dar în final a fost mulţumită cu ea. Iar eu am fost atât de fericită în ora aceea jumătate că nici nu vă pot explica!

PS: acum aştept la rând, să pot dormi şi eu măcar într-o noapte cu minunatul ursuleţ de pluş de 90 de cm achiziţionat cu doar 44 de lei 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.