Declaraţia de fericire (14)

Declaraţia de fericire (14)

Pe asta o parte dintre voi n-o s-o credeţi! Dar va trebui, pentru că nu mint, nici măcar de amorul artei. Ieri momentul meu cel mai fericit a fost când am gătit un fel chinezesc de mâncare, la Wu Xing. Nu vă spun mai multe pentru că vă pregătesc un articol în tandem cu Alex, dacă tot i-am făcut concurenţă 🙂

PS: Bine că n-am ştiut că eram în direct pe nuş’ câte bloguri, că momentul meu cel mai fericit se transforma în momentul cel mai stresant! Revenim…

 

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.