Declaraţia de fericire (19)

Declaraţia de fericire (19)

Ştim cu toţii că a dărui este una dintre cele mai mari bucurii ale Crăciunului. Ca să fim sinceri până la capăt, nici „a primi” nu e tocmai o tristeţe şi nu există om pe lumea asta care să nu se bucure când primeşte un cadou, oricât de mic, mai ales când acesta este exact ceea ce îşi dorea.

Cu câteva zile în urmă am primit un mail de la Claudiu, prin care mă invita la lansarea unor noi „cosmeticale” bio, numite SANTE. I-am explicat eu că nu ştiu mare lucru în domeniul acesta, că nu mă interesează decât produse de bază, de îngrijire sau curăţare :-), dar a insistat. Şi uite aşa m-am întors eu ieri fericită, cu o punguţă verde tare haioasă în care se aflau exact chestiile pe care mi le doream de Crăciun: o cremă de faţă, un contur de ochi şi alte mici bucurii. M-am bucurat ca un copil care primeşte dulciuri, aşa că mulţumesc mult!

PS: Dacă vă preocupă şi pe voi povestea aceasta cu „bio” găsiţi gama SANTE, importata de BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTNER  la farmaciile CITY PHARMA. 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.