Declaraţia de fericire (19)

Declaraţia de fericire (19)

Ştim cu toţii că a dărui este una dintre cele mai mari bucurii ale Crăciunului. Ca să fim sinceri până la capăt, nici “a primi” nu e tocmai o tristeţe şi nu există om pe lumea asta care să nu se bucure când primeşte un cadou, oricât de mic, mai ales când acesta este exact ceea ce îşi dorea.

Cu câteva zile în urmă am primit un mail de la Claudiu, prin care mă invita la lansarea unor noi “cosmeticale” bio, numite SANTE. I-am explicat eu că nu ştiu mare lucru în domeniul acesta, că nu mă interesează decât produse de bază, de îngrijire sau curăţare :-), dar a insistat. Şi uite aşa m-am întors eu ieri fericită, cu o punguţă verde tare haioasă în care se aflau exact chestiile pe care mi le doream de Crăciun: o cremă de faţă, un contur de ochi şi alte mici bucurii. M-am bucurat ca un copil care primeşte dulciuri, aşa că mulţumesc mult!

PS: Dacă vă preocupă şi pe voi povestea aceasta cu “bio” găsiţi gama SANTE, importata de BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTNER  la farmaciile CITY PHARMA

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.