Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun

Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun

Parcă mai ieri organizam prima ediţie de Poveşti din LumeaMare pentru Moşu’, mai ţineţi minte? Uite aşa trece anul şi ajungem din nou la luna cu poveşti de sărbătoare, în care toată lumea poate fi atât povestitor, cât şi Moş Crăciun. Sâmbătă, 17 decembrie, ora 13:00, ne adunăm pentru a ne aminti care au fost cele mai frumoase momente din 2011. Avem cadouri, avem Secret Santa şi mai ales avem chef să vă auzim pe voi povestind. Până acum, în urma mailului pe care abonaţii la newsletter l-au primit, s-au anunţat deja cel puţin 10 povestitori. Nu vă speriaţi, nu va dura foarte mult, fiecare are dreptul la cel mult 5 minute şi are “datoria” să ne încânte cu o impresie de călătorie sau un loc, un gust, un motiv de fericire, un om pe care l-a cunoscut, un moment pe care l-a trăit. De data aceasta îmi voi face şi eu “datoria” şi, chiar dacă am povestit mai rar la aceste evenimente, voi prelua microfonul şi vă voi lua cu mine pentru o incursiune în cele mai frumoase clipe şi locuri din anul 2011!

Mai mult de atât, toată lumea va fi Moş Crăciun la această ediţie. Fiecare va aduce o vedere, un suvenir (asta ar fi ideal!), o ciocolată, orice, oricât de mic, ce poate fi numit simbolic un cadou. Pentru că da, vom avea şi un Secret Santa! La sosire vă voi invita să vă puneţi numele într-o pălărie, apoi bileţelele se vor amesteca şi vor fi împărţite printre toţi participanţii. Nu veţi şti aşadar decât în ultima clipă cui veţi dărui şi de la cine veţi primi.

Puteţi fi însă siguri că veţi primi cadouri surpriză din partea partenerilor noştri, Ceainăria GreenTea şi Fine Romanian Wines, ca să aveţi cu ce vă încălzi de sărbători!

Mai multe detalii mai jos.

Data

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, strada Doctor Burghelea nr. 24, sector 2, Bucureşti

Intrare:

Pentru a participa la eveniment taxa de intrare este de 2o de Lei.

Înscrieri:

UPDATE: S-au ocupat toate locurile. Doritorii ne mai pot da un mail şi vom anunţa vineri dacă s-a mai eliberat ceva.

Nu uitaţi că abonaţii la newsletter au posibilitatea de a afla despre aceste evenimente cu prioritate.

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Mulţumesc moşilor şi să ne revedem cu bine şi cu dărnicie!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.