Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun – impresii

Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun – impresii

Este uimitor cum, atunci când ştii cel mai puţin la ce să te aştepţi, totul iese minunat! Cam aşa s-a întâmplat şi sâmbătă când, cu mic cu mare (la propriu!), ne-am strâns la Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun. Deşi apucasem să arunc un ochi la câteva imagini, nu ştiam cum vor fi poveştile, nu ştiam nici măcar câţi vor spune câteva cuvinte la microfon. Toată lumea a fost binevenită să ia cuvântul şi până la urmă nimeni nu a scăpat fără să transmită măcar un mesaj celor prezenţi. Toţi participanţii s-au arătat mai mult decât doritori să spună câte ceva, majoritatea depăşind cele 5 minute scurte şi utopice pe care mi le propusesem eu. Poveştile spuse au fost poate printre cele mai frumoase auzite vreodată, emoţiile şi jocul de-a Moş Crăciun Secret au încălzit sala, călători de toate vârstele, de la LumeaMică până la bunicii ei, ne-au oferit momente în care nu s-au povestit doar incursiuni prin lume, ci în care s-au putut vedea şi pasiuni, riscuri, bucurii şi descoperiri, păţanii sau realizări deosebite. Am salivat în faţa unei incursiuni culinare prin diverse bucătării din lume, am tremurat de frig pe Aconcagua, am râs la pedichiura naturală cu peşti, am fost prin Mongolia, Cambodgia, Vietnam, Nepal, Franţa, Spania şi România. Am primit şi am oferit daruri, am ascultat colinde cântate live şi cu emoţii de LumeaMică şi am plecat cu toţii acasă cu un ceai bun de la Ceainăria GreenTea şi un vin bun pentru sărbători, prin generozitatea Fine Romanian Wines. Au trecut prin faţa mea vinuri bune de la S.E.R.V.E, Gramma, Murfatlar, Aurelia Vişinescu, Recaş sau Budureasca. Cum noi suntem interesaţi şi de Lumea Vinului aşteptăm impresii de la voi, să ne spuneţi dacă v-au plăcut!

Şi nu în ultimul rând mulţi dintre noi i-am scris Moşului  despre locurile în care vrem să ajungem în 2012. Scrisorile sunt la mine şi am citit destinaţiile voastre visând şi zâmbind, fie că sunt exotice, prin ţară sau… prin viaţă (cineva a scris că vrea să ajungă la maternitate!). Minunat! Aşa cum am promis şi în cadrul evenimentului, cei ce ne vor trimite o dovadă că au ajuns unde şi-au propus, în 2012, vor primi un cadou surpriză de la noi. Asta pentru că noi credem cu tărie în puterea viselor, ne dorim foarte foarte mult ca obiectivele noastre şi ale voastre să devină realitate şi totodată să nu pierdem legătura cu voi!

A durat mai mult decât ne-am propus. A fost mult mai frumos decât ne-am aşteptat. Ni s-a confirmat din nou că LumeaMare a reuşit să adune, online şi offline, oameni extraordinari, ceea ce e poate combustibilul de care avem nevoie să ne propulseze mai departe. Mi s-a spus că a fost cea mai frumoasă ediţie de până acum şi sper să fie adevărat, pentru că acesta a fost şi pentru mine, fără exagerare, cel mai frumos Crăciun în familie pe care l-am trăit!

Vă mulţumesc pentru sufletul mare pe care îl aveţi şi pentru tolbele pline de poveşti frumoase şi vă doresc încă o dată sărbători cu minuni şi un an nou plin de călătorii!

P.S.: şi promit că vineri veţi găsi pe blog şi prezentarea pe care o pregătisem şi pe care nu am mai avut timp să o fac, pentru că ora era deja înaintată!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.