Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun – impresii

Este uimitor cum, atunci când ştii cel mai puţin la ce să te aştepţi, totul iese minunat! Cam aşa s-a întâmplat şi sâmbătă când, cu mic cu mare (la propriu!), ne-am strâns la Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun. Deşi apucasem să arunc un ochi la câteva imagini, nu ştiam cum vor fi poveştile, nu ştiam nici măcar câţi vor spune câteva cuvinte la microfon. Toată lumea a fost binevenită să ia cuvântul şi până la urmă nimeni nu a scăpat fără să transmită măcar un mesaj celor prezenţi. Toţi participanţii s-au arătat mai mult decât doritori să spună câte ceva, majoritatea depăşind cele 5 minute scurte şi utopice pe care mi le propusesem eu. Poveştile spuse au fost poate printre cele mai frumoase auzite vreodată, emoţiile şi jocul de-a Moş Crăciun Secret au încălzit sala, călători de toate vârstele, de la LumeaMică până la bunicii ei, ne-au oferit momente în care nu s-au povestit doar incursiuni prin lume, ci în care s-au putut vedea şi pasiuni, riscuri, bucurii şi descoperiri, păţanii sau realizări deosebite. Am salivat în faţa unei incursiuni culinare prin diverse bucătării din lume, am tremurat de frig pe Aconcagua, am râs la pedichiura naturală cu peşti, am fost prin Mongolia, Cambodgia, Vietnam, Nepal, Franţa, Spania şi România. Am primit şi am oferit daruri, am ascultat colinde cântate live şi cu emoţii de LumeaMică şi am plecat cu toţii acasă cu un ceai bun de la Ceainăria GreenTea şi un vin bun pentru sărbători, prin generozitatea Fine Romanian Wines. Au trecut prin faţa mea vinuri bune de la S.E.R.V.E, Gramma, Murfatlar, Aurelia Vişinescu, Recaş sau Budureasca. Cum noi suntem interesaţi şi de Lumea Vinului aşteptăm impresii de la voi, să ne spuneţi dacă v-au plăcut!

Şi nu în ultimul rând mulţi dintre noi i-am scris Moşului  despre locurile în care vrem să ajungem în 2012. Scrisorile sunt la mine şi am citit destinaţiile voastre visând şi zâmbind, fie că sunt exotice, prin ţară sau… prin viaţă (cineva a scris că vrea să ajungă la maternitate!). Minunat! Aşa cum am promis şi în cadrul evenimentului, cei ce ne vor trimite o dovadă că au ajuns unde şi-au propus, în 2012, vor primi un cadou surpriză de la noi. Asta pentru că noi credem cu tărie în puterea viselor, ne dorim foarte foarte mult ca obiectivele noastre şi ale voastre să devină realitate şi totodată să nu pierdem legătura cu voi!

A durat mai mult decât ne-am propus. A fost mult mai frumos decât ne-am aşteptat. Ni s-a confirmat din nou că LumeaMare a reuşit să adune, online şi offline, oameni extraordinari, ceea ce e poate combustibilul de care avem nevoie să ne propulseze mai departe. Mi s-a spus că a fost cea mai frumoasă ediţie de până acum şi sper să fie adevărat, pentru că acesta a fost şi pentru mine, fără exagerare, cel mai frumos Crăciun în familie pe care l-am trăit!

Vă mulţumesc pentru sufletul mare pe care îl aveţi şi pentru tolbele pline de poveşti frumoase şi vă doresc încă o dată sărbători cu minuni şi un an nou plin de călătorii!

P.S.: şi promit că vineri veţi găsi pe blog şi prezentarea pe care o pregătisem şi pe care nu am mai avut timp să o fac, pentru că ora era deja înaintată!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.

12 Comentarii la “Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun – impresii”

 1. Laura says:

  Ei bine, a trecut si primul meu Craciun alaturi de voi… Faptul ca au fost acolo si parintii, si Petra, m-au facut sa simt cu adevarat atmosfera din sanul familiei. Nu imi ajung cuvintele, ar trebui sa scriu un articol in toata regula ca sa va impartasesc momentele minunate din acea zi! Va pup, Mos Craciuneilor, sa ne vedem cu bine la urmatoarele Povesti :)

 2. Claudia says:

  Ce draguut! Mi-ar fi placut sa fiu cu voi. Oricum, profit de ocazie si va doresc ca 2012 sa va implineasca toate visele! :)

 3. corina bodea says:

  Multumesc LumeaMare si LumeaMica pentru momentele de calatorie si nu numai pe care ni le-ati oferit in 2011.
  Va dorim tuturor sa aveti SARBATORI FERICITE ! si sa ne vedem cu bine in 2012.
  ps. daca aveti drum prin Transilvania, va asteptam la colindat, la Baisoara, la coliba, “cu’n colac frumos pe masa si’un pahar de vin d’acasa”…

 4. FINE ROMANIAN WINES says:

  Va multumim pentru invitatie!

 5. Laura Frunza says:

  Imi vine sa plang ca n-am fost acolo cu voi :-((( Pregatisem si niste cadouri tare dragute…

 6. Roxana says:

  Laura, te cred, şi eu am regretat că nu ai putut veni :-(

 7. […] m-am mai şi distrat. Singurul regret (şi mare!) a fost lipsa de la întâlnirea de Crăciun cu Lumea Mare de sâmbătă, unde n-am avut capacitatea fizică de a ajunge, şi care se pare că a fost […]

 8. […] şi am promis să o fac până în Crăciun (pentru că nu am mai avut timp la ultima ediţie de Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun) pregătiţi-vă pentru o incursiune vizuală prin emoţiile şi momentele mele de încântare din […]

 9. […] fost de-ajuns să pronunț numele Hong Kong la Povesti din Lumea Mare că am și început să primesc sfaturi de […]

 10. […] – pentru redacţia Pagina Medicală, pentru dr. Gabriel Panait şi pentru prietenii mei. La Poveşti din Lumea Mare am adus vorba despre expediţie în două ocazii, ultima dată când am vorbit despre călătoria […]

 11. […] de vin de Porto la Povești în deplasare la Bran, o scurtă cronică gastronomică în Povești cu Moș Crăciun și, pentru că vorbim de Moșu’, mai punctăm o apariție “cu plete dalbe” […]

Lasa un Comentariu

Comments links could be nofollow free.