Declaraţia de fericire (20)

Declaraţia de fericire (20)

Mai ţineţi minte fotografia de mai jos? Puteţi citi ce scrie pe tricou? Zice “mă întorc imediat”.

Când am plecat din tabăra de echitaţie din Harghita, după două săptămâni de viaţă în natură şi printre animale, am promis că ne întoarcem curând. Am avut câteva tentative, dar n-am reuşit. Mi-am promis că vom mai merge la călărie, chiar şi în Bucureşti, dar iarăşi nu am reuşit. Şi am fost nefericită din cauza asta, pentru că, deşi încă îmi este puţin frică de ei, caii sunt demult preferaţii mei, am mai povestit despre asta în articolul Dragoste cu năbădăi.

Acum sunt însă fericită. În weekend am decis că vom petrece perioada dintre Crăciun şi Anul Nou (inclusiv noaptea de revelion) acolo, alături de pădure, cai şi copii. Ce contează că e tabără de copii şi noi suntem adulţi? Ce, noi n-avem voie să ne bucurăm precum nişte copii?

Aşa că vă anunţ de pe acum că, între 26 decembrie şi 1 ianuarie, se lasă liniştea în LumeaMare, ne odihnim şi facem o cură de dezintoxicalculatorizare (termenul ăsta tot de la organizatorii taberei l-am învăţat!). Cred că ne va prinde bine la toţi!

PS: Acum nu mai pot zice ca n-am idee ce voi face de revelion.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.