Un orăşean scăpat la ţară, varianta de iarnă

Orăşenii din LumeaMare evadează din nou în natură, în tabăra de echitaţie Piatra Şoimului / Sólyomkő lovastábor. Şi se întorc de acolo cu poveşti cu zăpadă, ceaţă. săniuş, cai, câini şi urări în multe limbi!

DIN NOU LA DRUM!

Evadarea aceasta, ca şi cea din vară, nu a fost plănuită. Am cedat pur şi simplu unui instinct, unei dorinţe de a mă odihni şi de a reveni într-un loc din natură care mi s-a cuibărit pur şi simplu în suflet şi de care îmi era dor. Eu sunt un orăşean get-beget şi nu ştiu dacă aş putea fi vreodată altfel. Ba mai mult de atât, cu iarna şi frigul nu am o relaţie prea bună. De aceea, în anotimpul rece prefer să intru într-o stare de hibernare şi să-mi ţin banii pentru zile mai călduroase, în care pot savura natura la întreaga ei „capacitate”. Dar ceva a fost mai puternic de atât aşa că pe ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.