Fantoma Crăciunului trecut…

Ştiu că aţi dori să se cam fi terminat cu subiectul ăsta... Ştiu că stă mâncarea în noi stâlp, din stomac şi până-n gât, de-şi iţesc porcii urechile şi piftiile damfurile de usturoi, şi în ochi încă mai lucesc boabele rotunde de mazăre din salata boeuf. Ăsta e un moment bun să îi invidiez pe vegetarieni, zău.

Ştiu că mai toată lumea a fugit prin sălile de sport şi ronţăie paşnic câte o funziţă de salată la umbra rezoluţiei de an nou 2012. Între timp, s-a dus şi Boboteaza, a fugit şi Sf Ion, numai aminitirile-mi rămân, amintirile mă chinuiesc... Aşa că dau în voi fără milă cu sarmale şi cârnaţi şi alte „porcării” şi decoraţiuni de Crăciun, cu luminiţe şi ghirlande şi cu mai ştiu eu ce nimicuri surprinse într-o plimbare de duminică prin târgurile şi parcurile împodobite de Crăciun ale capitalei (despre care avem grijă să vă povestim în impresiile de weekend.)

În ce scop? Nu ştiu, poa...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.