Declaraţia de fericire (42)

Declaraţia de fericire (42)

V-am mai povestit eu despre trecutul care vine uneori din urmă, în cele mai neaşteptate momente, aducând cu el sentimente, mirosuri, râsete vesele. Cândva a existat o agenţie de publicitate numită ID Studio, o mică echipă creativă şi entuziastă care îşi propusese să inspire creşterea brandurilor de care se ocupa şi aşa mai departe. Oamenii se înţelegeau frumos şi unul dintre momentele favorite era coacerea unui pui la rotisor, când mirosul umplea toate camerele şi devorarea se petrecea cu veselie şi foame bine economisită.

Ieri Alexandra, un personaj din povestea de mai sus, m-a taguit pe facebook în desenul care ilustra acest moment. Uitasem de el şi am râs, am fost atât de fericită să îl revăd (şi puţin tristă totodată, o combinaţie greu de separat uneori!) Sunt curioasă dacă mă veţi recunoaşte :-).

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.