Idei de weekend: 27-29 ianuarie

Idei de weekend: 27-29 ianuarie

Dragilor, iarna și-a intrat cu adevărat în drepturi și ne-a nins cu spor zilele astea. Sper ca vremea de-afară să nu vă sperie într-atât încât să renunțați la planurile de weekend. Și spun asta pentru că Lumea Mare are o surpriză pentru voi: prima ediție din acest an a Poveștilor din Lumea Mare este cu totul și cu totul specială și ar fi păcat să o ratați. Povești, dans, un pahar cu vin și o gustare sună bine? Dacă da, atunci vă așteptăm să ne simțim bine împreună!
Mai avem şi alte recomandări care, sperăm noi, să vă fie de folos. Dacă am uitat ceva să ne fie cu iertare, doar suntem şi noi oameni. Dar suntem deschişi oricăror sugestii venite din partea voastră pe care le‑om primi cu mult drag şi le‑om da drumul mai departe în lumea mare ca să afle toată suflarea despre ele.

Arad

Bihor

  • Anim`est – premiile Festivalului internaţional al filmului de animaţie (27 ianuarie).

Bucureşti

  • Best  Film Fest – cele mai bune filme ale anului 2011 (27 ianuarie – 2 februarie).
  • Târgul  boierului – târg de produse tradiţionale şi handmade (27‑29 ianuarie).
  • Târgul ţăranului – târg de produse tradiţionale (28‑29 ianuarie).
  • Semimaraton Gerar – concurs pe echipe (29 ianuarie).
  • Zilele Boulderingului – evenimentul adresat iubitorilor si practicanţilor de bouldering (25‑31 ianuarie).
  • „Mit, Ficţiune şi Realitate” – expoziţie de figurine din ceară (5 ianuarie – 8 februarie).

Cluj

  • Expoziţie fotografică de concert – imaginile expuse surprind artişti şi formaţii din sfera muzicală naţională şi internaţională (21 ianuarie – 5 februarie).

Sibiu

  • Transilvania Rookie Fest – competiţie  internaţională de snowboarding (27‑29 ianuarie).
  • Cupa de Ski Arena Copiilor – concurs de schi pentru copii (28 ianuarie).
  • „Clopul Turistului” – festivalul omului de munte, eveniment dedicat iubitorilor de natură, oamenilor de munte şi cluburilor cu specific montan din întreaga ţară (27‑29 ianuarie).

Timiş

  • Expo Bio – târg de produse bio, eco, naturale şi terapii alternative (27‑29 ianuarie).
  • Troc Ad-hoc – schimburi de obiecte si voie bună (28 ianuarie).

 Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.