Poveşti din LumeaMare în paşi de tango

Poveşti din LumeaMare în paşi de tango

Prime ediţie de Poveşti din LumeaMare din 2012 vine cu un alt format şi elemente de noutate pentru voi. Asta nu înseamnă că nu vom reveni la ceainărie, locul nostru preferat pentru stat la şezătoare, dar dacă a venit vorba despre Argentina nu am putut să nu cedăm tentaţiei de a face şi câţiva paşi de dans! Ne vom întâlni aşadar sâmbătă, 28 ianuarie, ora 17:00, la studioul de dans Happy Feet. Seara va debuta cu poveşti de călătorie istorisite de Iulian Sârbu şi Anca Argeşiu, după care Tudor Mihai şi Raluca Oana Aldea ne vor introduce în lumea tangoului argentinian, atât cu povestiri cât şi cu o lecţie practică de dans, pentru toată lumea. Pentru curaj vă aşteptăm cu un pahar de vin (tot din Argentina) şi un bufet multinaţional. Vom încheia cu o tombolă la care veţi putea câştiga două abonamente la cursul de tango şi unul la pilates, oferite de gazdele noastre.

Vă prevenim că locurile vor fi pe jos, pe salteluţe de gimnastică, dacă există persoane care nu pot sa stea în poziţia aceasta vă rugăm să ne spuneţi pentru a aduce câteva scaune. De asemenea este foarte important să vă aduceţi încălţăminte de schimb, cizmele / bocancii de stradă se vor lăsa la vestiar. Pentru fete recomandăm pantofi cu toc dar care să vă ţină glezna. Later edit: Pentru că am primit tot felul de întrebări tocul nu este obligatoriu, mai ales dacă nu sunteţi obişnuite, dar evitaţi totuşi tălpile groase şi rigide. Şi nici ţinuta elegantă nu este necesară, mai ales datorită poziţiei în care vom sta la ascultat povestiri!). Mai multe detalii găsiţi mai jos, după afiş.

Povestitori

Iulian Sârbu

Ce spune el însuşi: “30 de ani, necăsătorit, călător, nu caut nimic, doar mă laud! Pe bune acuma: mi-am promis acum câţiva ani că voi petrece minim 100 de zile anual în afara Bucureştiului şi până acum am reuşit! Lucrez ca asistent medical, îmi place să vizitez deopotrivă oraşele mari dar şi munţii înalţi. Am în plan să urc cel mai înalt vârf din fiecare ţarădin lume – până acum am doar 4: Vf. Moldoveanu, Vf. Mont Blanc, Vf. Aconcagua si Vf. Goverla. Pe blogul meu trans-ferro.com povestesc atât despre aceste expediţii, cât şi despre călătoriile cu trenul.

Voi povesti despre primul meu contact cu Argentina, despre plimbările prin oraşe, despre zilele petrecute cu o familie din suburbiile Buenos Aires-ului, despre felul lor de a fi – deschişi, prietenoşi, dar şi despre faptul că toţi vorbesc despre politică şi fotbal etc. Voi incerca să prezint Argentina şi oamenii ei aşa cum mi-au rămas mie în minte şi suflet!”

Anca Argeşiu

Pe Anca o mai ştiţi pentru că a mai fost povestitor, vine frecvent la evenimentele noastre şi ne oferă din când în când câte un articol, colaborare pornită de la campania noastră de adopţii şi pasiunea ei pentru Londra. Dar nu despre Londra ne va povesti de această dată ci despre traseul pe care l-a parcurs înArgentina, zăbovind asupra impresiilor de la Cascada Iguazu sau dinBuenos Aires.

Îi mulţumesc încă o dată, şi pe această cale, pentru susţinere şi pentru ideea de a face această ediţie (pornită tot aşa, dintr-o pasiune pe care o împărtăşim, dansul!)

Data

Sâmbătă, 28 ianuarie, între 17:00 şi 20:00.

Unde?

Happy Feet Studio, Sos. Mihai Bravu, Nr. 223, Et.2, sector 3, Bucuresti, Piaţa Muncii, blocul cu Optinova la parter.

Intrare:

Pentru a participa la eveniment taxa de intrare este de 40 de Lei şi se plăteşte la sosire. Este obligatoriu să aveţi o rezervare prealabilă!

Înscrieri:

Nu uitaţi că abonaţii la newsletter au posibilitatea de a afla despre aceste evenimente pe mail, cu prioritate. Aşteptăm aşadar confirmări de la cei care au făcut o pre-rezervare.

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Daca nu aţi mai fost pana acum la Povesti din LumeaMare puteţi sa aruncaţi un ochi aici. Dar nu uitaţi, de data aceasta mai şi dansăm!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.