Semimaraton Intersport Braşov 2012: impresii de amator

Până acum vreo lună şi ceva, nu îmi pusesem niciodată problema participării la vreun concurs de acest gen. Sincer, mi se părea greu şi nu consideram că am condiţia fizică necesară pentru aşa ceva. Într-un final, astrele s-au aşezat în aşa fel încât în ziua de 7 aprilie a anului de graţie 2012 m-am trezit luând startul la primul semimaraton din viaţa mea. Şi îţi spun cinstit că nu-mi pare deloc rău că am încercat, a fost o experienţă pe cinste.

Traseul

Sâmbătă, 7 aprilie, la ora 12, peste 350 de entuziaşti au luat startul în Piaţa Unirii din Braşov. Traseul de dificultate medie, cu o lungime de aproximativ 21 km şi o diferenţă de nivel de circa 600, a continuat pe la Pietrele lui Solomon, urcând uşor pe drumul forestier până în Poiană unde a fost amenajat şi primul punct de control. Pe această porţiune am cam „înotat” prin noroi, da...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.