Poveşti din LumeaMare cu Moş Crăciun, 2012

Ediţia 28 - 2012

Ştii deja din experienţele anterioare că ediţia de Poveşti din LumeaMare din apropierea sărbătorilor de iarnă trebuie să fie una deosebită, să ne amintim de călătorii dar să fim mai aproape de cei dragi, să ne simţim “ca acasă”. Este momentul în care invităm pe toţi participanţii să se implice, să ofere şi să primească un cadou, să ne povestească despre cea mai frumoasă amintire pe care o au din anul care a trecut.

Te invit aşadar, sâmbătă, 15 decembrie, la ora 13:00, la Ceainăria GreenTea.

Cu ce trebuie să te pregăteşti? Te rog să te gândeşti la o poveste scurtă şi frumoasă pe care s-o împărtăşeşti, dacă e o întâmplare hazlie e cu atât mai bine, să se audă cât mai des acel HO HO HO în sală! Adaugă în sacul tău şi un suvenir dintr-o călătorie - nu trebuie să fie ceva scump, o ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.