Ultima Fotografie

Am aflat despre această carte la o limonadă şi o poveste cu Bogdan Hirb, era încă vară şi soare, iar povestea ei s-a strecurat subtil printre planuri de călătorie, gânduri de viitor, proiecte ambiţioase şi amintiri. De atunci nu am mai apucat să ne întâlnim sau să povestim, a ajuns în schimb cartea la mine. Deşi am prostul obicei de a citi mai multe cărţi în acelaşi timp, prin urmare le şi termin mai greu, Ultima fotografie a reuşit să mă ţină doar pentru ea, m-a făcut să abandonez celelalte lecturi, până când am terminat-o. Să fie experienţa în romane de acţiune, crime, thriller sau mystery pe care Bogdan o are deja? Poate! Doar că, de data aceasta, nu este vorba de un roman de acest gen, chiar deloc!

Citind Ultima fotografie am avut deseori senzaţia că pendulez între un roman autobiografic, între rândurile pe care le citeşti aproape în timp real pe un blog personal şi o poveste cu cap şi c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.