Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel

Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel

Ediţia 29, 2013

Ediţie specială

Încă de când am lansat proiectul 22 de bloguri de travel din România am promis că vom organiza un eveniment special, dedicat acestor bloguri, la care fiecare dintre cei care pot participa să aibă oportunitatea să se prezinte şi să povestească ceva dintr-o călătorie. E o ocazie excelentă pentru voi să îi cunoaşteţi personal, dacă nu aţi făcut-o deja. M-am bucurat să primesc confirmări de participare de la 11 dintre bloggerii aleşi, aşa că vom avea multe poveşti de auzit.

Parteneri şi branduri importante ni s-au alăturat, financiar sau cu premii importante, la această ediţie specială.

Mulţumim foarte mult pentru încrederea acordată:

TAP Portugal, TAT (Autoritatea de Turism a Thailandei), S.E.R.V.EEditura Tritonic şi Editura Herald.

Te invit aşadar, sâmbătă, 26 ianuarie, la ora 13:00, la FINNISH COCKTAIL&CLUB, Bucureşti, Strada Şelari nr 28, în centrul istoric. Mai multe detalii găseşti în şi după afiş.

Afis eveniment 29

Cadouri şi tombolă

Fiecare povestitor va primi din partea sponsorilor un cadou, avem şi tradiţionala tombolă cu premii pentru public şi mai avem o provocare: cea mai frumoasă prezentare, aşa cum va fi votată de public, va primi un bilet de avion către Lisabona, oferit de TAP Portugal. Un al doilea bilet va fi oferit către un norocos din public, aşa că luaţi-vă amuleta / bluza / brăţara norocoasă cu voi. Trebuie să spun încă de acum că taxele de aeroport se achita de către pasageri iar perioada maximă de călătorie nu poate depăşi data de 31 martie 2013, ca să ştiţi cum va faceţi programul 🙂

Cine sunt povestitorii? Într-o ordine aleatoare:

Taxa de intrare: 20 de lei, se achită la sosire. Consumaţia nu este inclusă, relaxarea şi optimismul da!

Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai pe bază de rezervare. Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervi pentru mai multe locuri, te rog frumos să îmi scrii şi numele celorlalte persoane.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.