22 de bloguri de travel din România – concluzii şi paşii următori

Astăzi am încheiat şi ultima etapă de lectură şi avem, într-un final, lista celor 22 de bloguri de travel din România. Aceasta poate fi găsită, momentan, în blogroll. Nu intenţionam să scriu acest articol azi, ci săptămâna viitoare, dar mă grăbesc, totuşi, să vă împărtăşesc gândurile şi planurile noastre de viitor, pentru că ştiu că intenţia proiectului nu a fost înţeleasă corect de toată lumea.

Reiau aici afirmaţia de la început, în care spuneam că: „proiectul acesta are mai multe componente şi, în ciuda subiectivităţii sale, se va baza foarte mult şi pe aportul sau propunerile tale, ca cititor. Ştiu că nu vom putea acoperi toţi cititorii de pe net, că valoarea acestei liste nu va fi una absolută şi generală, dar nici nu vom urmări să urcăm pe tron sau să detronăm pe cineva. „22 de bloguri de travel din România” urmăreşte să mă ajute pe mine şi pe cei din echipa LumeaMare să cunoaştem mai bine comunitatea, să int...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.