Idei pentru părinţi şi copii: Clasic e fantastic!

Poate că ai auzit de acest proiect, poate că ai fost deja la unul dintre spectacolele adresate copiilor, spectacole în care muzica se îmbină cu povestea şi teatrul, în aşa fel încât cei mici să se simtă mai apropiaţi de marii compozitori, de instrumente, de tot ceea ce înseamnă muzica de calitate.

Eu am aflat de anul trecut de Clasic e Fantastic dar nu am reuşit să ajung pentru că nu am găsit la timp sau la momentul potrivit informaţia necesară. Iar acesta este marele minus al proiectului, aşa cum mi se pare mie în clipa de faţă. După ce am fost duminica trecută la Copilăria lui Mozart, la Odeon, am citit pe programul cumpărat în sală că mai urmează şi altele, pentru diferiţi compozitori. Dar nu am găsit nicăieri nicio dată, niciun calendar. Am încercat să caut apoi, pe net, un program, un loc, un site în care să găsesc această informaţie centralizată. La Odeon am identificat doar informaţia legată de...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.