Cum a fost la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel

Cum a fost la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel

Impresii şi imagini de la ediţia specială cu numărul 29, prima pe 2013

Primul pas pe anul acesta a fost făcut şi a ieşit bine, dacă ne luăm după părerile scrise, vorbite şi transmise pe cale directă sau anonimă. Pe lângă mine a trecut ca o nunta, nu ca nunta mea, pentru că la nunta mea m-am distrat, dar aşa am auzit eu că se întâmplă şi că mirii nu apucă să se bucure pe moment de fapta comisă, cu atâta lume şi atâta protocol în jur. La Poveşti din LumeaMare nu e mult protocol dar nici loc de socializat şi povestit cu ceilalţi nu-mi rămâne, dar sper să fie iertată asta, pentru că tot ce îmi doresc este să las pe alţii să vorbească şi să creez cadrul propice pentru asta.

Pe scurt, pentru că v-am mai povestit şi aici, proiectul 22 de bloguri de travel din România a fost încununat cu această ediţie specială, la care 11 bloguri au ales să fie prezente, să se prezinte şi să spună o poveste. Dincolo de emoţii şi de talentul oratoric mai mult sau mai puţin exersat, eu cred că am învăţat ceva din fiecare experienţă relatată. Şi am fost tare mândră să am alături atâţia oameni faini, atât în public cât şi la microfon.

Şi sunt mulţumită că am putut să ofer, dincolo de poveşti, premii şi felicitări din partea sponsorilor acestei ediţii: TAP Portugal, TAT (Autoritatea de Turism a Thailandei), S.E.R.V.EEditura Tritonic şi Editura Herald dar şi celor care s-au alăturat în ultimul moment: Skoob’s Books şi Hotel Cişmigiu. Iar sala de la etaj de la FINNISH COCKTAIL&CLUB s-a dovedit neîncăpătoare, în ciuda eforturilor nostre de a limita numărul participanţilor la un număr pe care l-am crezut rezonabil. Ei bine, a fost cam strâns, data viitoare ştim!

Claudia de la Meet The Sun a câştigat premiul publicului, prin vot, adică un bilet către Lisabona oferit de TAP. Al doilea bilet a fost câştigat, surpriză maximă, de draga noastră Ina. Sper ca un astfel de premiu să îi dea aripi la scris, că tare bine le mai zice dar prea rar, eu una aş vrea să o citesc mai des şi mai ştiu eu câţiva fani. Cezar = Imperator a fost la o diferenţă de un punct de Claudia. Iar TravelGirls s-au aflat şi ele în top trei. Asta aşa, de dragul statisticilor, pentru că şi restul au fost minunaţi, din punctul meu de vedere. Să mai revedem o dată lista completă, în ordinea prezentărilor:

 • Renate şi Cătălin Nenciu – TravelBadgers
 • Anda Stănciulescu – Hai la Bord
 • Cezar Dumitru – ImperatorTravel
 • Iulian Sârbu – Trans-ferro – prezent prin Skype
 • Alexandra Roşu – Blogul de calatorii al Alexandrei
 • Alex Filip – Turistu
 • Gabriela Solomon – Viajoa
 • Laura şi Bogdan Onose – Laura si Apollo prin lumea larga
 • Lucian Maidanuc – Ici-colo
 • Claudia Gican – Meet the Sun
 • Narcisa Suruianu şi Loredana Lungu – Travelgirls

O parte au povestit deja pe blog cum s-a văzut evenimentul din sală sau ce poveşti au istorisit, puteţi să le citiţi impresiile cu un click pe numele blogului. Actualizez dacă mai apare ceva, vă rog să îmi daţi de veste dacă nu observ în timp util!

Au mai scris despre eveniment şi Anca Argeşiu, Roxana Ilie

Cred că părerile celor de mai sus sunt detaliate şi definitorii, aşa că eu nu mai am nimic de adăugat, Vă mai rog, aşa cum am făcut-o deja de ieri, să nu uitaţi să completaţi formularul nostru de feedbak pe care îl găsiţi aici.

Şi să ne ajutaţi să planificăm ediţia viitoare?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.