„Hansel şi Gretel sunt frate şi soră şi s-au născut amândoi în 2004. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu mama lor, însă un lucru se ştie cu siguranţă: şi-au petrecut primii 2 ani de viaţă într-o grădină zoologică din Călăraşi, închişi în cuşti minuscule şi nesigure. La sfârşitul lunii august 2006, cei doi pui de urs au fost mutaţi la Rezervaţia de urşi din Zărneşti.” Da, e vorba de doi urşi pe care noi i-am adoptat. Poţi face şi tu asta, vei afla imediat unde şi cum.

Acum două săptămâni am acceptat invitaţia J’Info Tours şi am plecat alături de câţiva bloggeri spre Şimon, la pensiunea Valea Arginţilor. Am petrecut două zile în care am discutat despre blogurile de travel ca un nou mijloc de comunicare dintre agenţie şi turist, am văzut locuri frumoase, dar cel mai mult am fost impresionaţi de

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.