Cum a fost la Poveşti din LumeaMare despre Mama Rusia

Poveşti din LumeaMare, evenimentul nostru pentru suflete călătoare, ocazia de a ne întâlni aproape în fiecare lună pentru a împărtăşi impresii de drum, a trecut cu bine pragul psihologic al cifrei de 30!

30 de ediţii până acum, în Bucureşti, fără să număr tentativele de Poveşti din LumeaMare în deplasare sau Poveşti din LumeaMare la Cluj. Mi-aş dori mult să mai ieşim în deplasare dar timpul îmi joacă feste şi nu îmi arată încă niciun weekend pe care să-l aloc unei astfel de iniţiative. Dar speranţa e cu mine, în viaţă, aşa că nu se ştie niciodată, aştept idei, propuneri şi poate o mână de ajutor pentru a face asta.

Până una alta să ne reîntoarcem la weekendul care tocmai a trecut şi să îţi spun că, la finalul povestirilor, Mama Rusia mi se pare şi mai fascinantă. ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.